2022.01.17.

Hajrá Kőrösi KDSE!

Történelmi győzelem Százhalombattán

Történelmi győzelmet aratott U17 korosztályos Csapatunk a Nemzeti Kézilabda Bajnokság serdülő harmadosztályának küzdelmeiben. Nyolc éve nem sikerült legyőzni jónevű ellenfelünket a különböző korosztályokban. Sajnos hiányzott sorainkból Hancsovszki Zsombor, Heits Gergely, Molnár Péter és Tóth Lőrinc. Nagy elszántággal készültek játékosaim a két „szomszédvár” küzdelmére, hiszen a tabellán való jó helyezés eléréséért le kellett győzni a százhalombattai fiúkat! Érdi Zalán bravúrjaival indult a mérkőzés, a tizenharmadik percben 3 gólos volt az előnyünk. Kiemelkedően jól teljesített Boros Ádám, Fazekas Dániel, Kocsis Krisztián, Nagy Dominik és Tóth Balázs. Saját bevallása szerint sem érezte a mai játékot Tóth Bence, bár nagyon akart, de eredményességben elmaradt a tőle megszokottaktól. A második játékrész is kiegyenlített küzdelmet hozott. A negyvennyolcadik percben 29:29 volt az állás, de Boros Ádám és Fazekas Dániel nagyszerű góljaival sikerült győzelemmel lezárni a találkozót. Dicséret illeti Csapatom minden játékosát, mert küzdeni tudásból és akarásból jelesre vizsgázott! Szépen fejlődik támadó és védekezési tevékenységünk egyaránt.

A cég 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy az informatikai piac aktív szereplőjeként megrendelői igényeit a legnagyobb szakértelemmel elégítse ki, lépést tartva a technológiai fejlődésekkel és az informatika folyamatos változásaival. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az informatikai hálózatépítés területén. Fő profil a strukturált és optikai hálózatépítés, a mikrohullámú kapcsolatok létesítése valamint a villanyszerelés. Az igények felmérése után rövid határidővel vállalják üzleti és lakossági megrendelések pontos, precíz kivitelezését.

Százhalombattai KE – Kőrösi KDSE 29:31 (17:18)

Boros Ádám 5, Darvas Áron 2, Érdi Zalán, Fazekas Dániel 7, Kocsis Krisztián 4, Kovács Márton Tamás, Mihályi Alexander, Nagy Dominik Olivér 8, Offenberger Ottó, Tóth Balázs Csaba 3, Tóth Bence 4

KŐRÖSI VIDEÓ

Az LV International Kft 2005-ben kezdte meg működését a sportpiac területén. A cég működésének alapfilozófiája a sportegyesületek felszerelésigényeinek maximális kielégítésén alapszik. 2006-ban még három márka képviselője volt Magyarországon, azonban a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, valamint a sportpiac igényeinek alakulásához alkalmazkodva mára 10 világszínvonalú márka kizárólagos beszállítói. Csúcsminőségű termékeik és kedvező ajánlataiknak köszönhetően több mint 40 első osztályban szereplő labdarúgó, kézilabda, röplabda, vízilabda, futsal és floorball csapattal áll együttműködési kapcsolatban, továbbá közel 100 élő szerződése van különböző egyesületekkel.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Twitter
YouTube
Instagram