2022.01.17.

Hajrá Kőrösi KDSE!

Nagyarányú győzelem hazai környezetben

Papírforma győzelmet aratott serdülő fiú Csapatunk hazai környezetben a Martonvásári KSE ellenében. A jelenlegi vírushelyzet több szempontból okozott kellemetlenségeket, de Csapatunkat semmi sem állíthatta meg a győzelemhez vezető úton. Erőtől duzzadó védekezésünk komoly meglepetést okozott, támadójátékunkban ma az egyéni kreativitás dominált, a negyven lőtt gól azt bizonyítja, hogy komoly tartalékokkal rendelkezünk a jövőt illetően. A kapuban magabiztos teljesítmény, a mezőnyben erőtől duzzadó átlövés gólok, szemfüles helyzetfelismerések, okos betörések és határozott védekezés volt a jellemző. Igazi Csapatmunka volt, hiszen nyolc játékos között oszlottak meg a szerzett találatok, védekezésben pedig jól működtek együtt az éppen pályán lévő játékosok. Kiemelkedően jó egyéni teljesítményt Hancsovszki Zsombor, Nagy Dominik és Tóth Bence nyújtott, de dicséretet érdemel Kocsis Krisztián és Offenberger Ottó és a Csapat többi tagja is.

A cég 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy az informatikai piac aktív szereplőjeként megrendelői igényeit a legnagyobb szakértelemmel elégítse ki, lépést tartva a technológiai fejlődésekkel és az informatika folyamatos változásaival. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az informatikai hálózatépítés területén. Fő profil a strukturált és optikai hálózatépítés, a mikrohullámú kapcsolatok létesítése valamint a villanyszerelés. Az igények felmérése után rövid határidővel vállalják üzleti és lakossági megrendelések pontos, precíz kivitelezését.

Kőrösi KDSE – Martonvásári KSE 40:24 (18:9)

Boros Ádám 3, Érdi Zalán, Fazekas Dániel, Heits Gergely, Hancsovszki Zsombor 9, Kocsis Krisztián 7, Kovács Márton Tamás, Mihályi Alexander 1, Nagy Dominik Olivér 6, Offenberger Ottó, Tóth Balázs Csaba 1, Tóth Bence 9, Tóth Lőrinc 3

KŐRÖSI VIDEÓ

Az LV International Kft 2005-ben kezdte meg működését a sportpiac területén. A cég működésének alapfilozófiája a sportegyesületek felszerelésigényeinek maximális kielégítésén alapszik. 2006-ban még három márka képviselője volt Magyarországon, azonban a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, valamint a sportpiac igényeinek alakulásához alkalmazkodva mára 10 világszínvonalú márka kizárólagos beszállítói. Csúcsminőségű termékeik és kedvező ajánlataiknak köszönhetően több mint 40 első osztályban szereplő labdarúgó, kézilabda, röplabda, vízilabda, futsal és floorball csapattal áll együttműködési kapcsolatban, továbbá közel 100 élő szerződése van különböző egyesületekkel.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Twitter
YouTube
Instagram