2022.07.07.

Hajrá Kőrösi KDSE!

Nagyszerű első félidő után vereség idegenben

A Kőrösi KDSE serdülő fiú csapata idegenben kezdte meg “bepótolni” az ősszel – a vírushelyzet miatt – elmaradt mérkőzéseit. Az első találkozót az elmúlt szombaton Budapesten, a Tempo KSE sportcsarnokában játszottuk le. A papírforma az ellenfélnek kedvezett, de fiaink nagy akarással készültek a lehető legjobb eredmény elérésére.

Tizenkét játékossal indultunk a találkozóra, hiszen többen hiányoztak a csapat keretéből. Fehérváry Marci írásbeli felvételin vett részt, Czinkóczi Bence, Heits Gergő, Kovács Marci és Molnár Peti pedig a vírushelyzet miatt maradtak távol. A Tempo SE egy magánvállalkozású sportlétesítménnyel rendelkezik, amely kiváló otthont biztosít a klub utánpótlás korosztályai számára.

A mérkőzés első félidejében nagyszerű játékkal rukkoltak elő játékosaink. Védekezésünk határozott és kellően kemény volt, amellyel alkalmazkodott az ellenfél stílusához. Támadásainkat ötletesen szövögettük és a befejezések is pontosak voltak. A néhány technikai hibát kivéve elégedetten mehettünk pihenőre. Sajnos a második félidőben nem tudtuk megismételni az első félidei nagyszerű játékunkat, magunkra hoztuk az ellenfelet, amely könyörtelenül kihasználta hibázásainkat. A végeredmény nem tükrözi a két csapat közötti különbséget, bízunk a tavaszi visszavágó jobb eredményében.

Tempo KSE - Kőrösi KDSE 29:19 (13:10)

Boros Ádám 1, Darvas Áron, Érdi Zalán, Fazekas Dániel, Hancsovszki Zsombor 4, Kocsis Krisztián 5, Mihályi Alexander, Nagy Dominik Olivér 5, Offenberger Ottó, Tóth Balázs Csaba, Tóth Bence 4, Tóth Lőrinc

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Twitter
YouTube
Instagram