2022.01.17.

Hajrá Kőrösi KDSE!

Kellemetlen idegenbeli vereség

A Kőrösi KDSE fiú serdülő csapata csütörtökön este a Ferencvárosi TC otthonában szerepelt a soron következő bajnoki mérkőzésén. Nagyon szeretett volna a Csapat valami szép eredménnyel kirukkolni, ezért rendkívüli akarással készült az ősszel elszenvedett hazai vereség miatti visszavágásra.

Sajnos már az első játékrészben „eldőlt” a végeredmény, hiszen az elhibázott ziccerek és a kimaradt büntető erősen visszavetették együttesünket.

A cég 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy az informatikai piac aktív szereplőjeként megrendelői igényeit a legnagyobb szakértelemmel elégítse ki, lépést tartva a technológiai fejlődésekkel és az informatika folyamatos változásaival. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az informatikai hálózatépítés területén. Fő profil a strukturált és optikai hálózatépítés, a mikrohullámú kapcsolatok létesítése valamint a villanyszerelés. Az igények felmérése után rövid határidővel vállalják üzleti és lakossági megrendelések pontos, precíz kivitelezését.

FTC II – Kőrösi KDSE 27:13 (12:05)

Boros Ádám, Darvas Áron, Érdi Zalán, Fehérváry Márton 1, Hancsovszki Zsombor 2, Heits Gergely, Kocsis Krisztián 1, Mihályi Alexander 1, Molnár Péter 1, Nagy Dominik Olivér 3, Offenberger Ottó, Tóth Balázs Csaba 4, Tóth Bence, Tóth Lőrinc

Az LV International Kft 2005-ben kezdte meg működését a sportpiac területén. A cég működésének alapfilozófiája a sportegyesületek felszerelésigényeinek maximális kielégítésén alapszik. 2006-ban még három márka képviselője volt Magyarországon, azonban a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, valamint a sportpiac igényeinek alakulásához alkalmazkodva mára 10 világszínvonalú márka kizárólagos beszállítói. Csúcsminőségű termékeik és kedvező ajánlataiknak köszönhetően több mint 40 első osztályban szereplő labdarúgó, kézilabda, röplabda, vízilabda, futsal és floorball csapattal áll együttműködési kapcsolatban, továbbá közel 100 élő szerződése van különböző egyesületekkel.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Twitter
YouTube
Instagram