Hajrá Kőrösi KDSE!

Serdülő fiaink megkezdték az edzéseket

A Kőrösi Kölyök DSE férfi serdülő-csapata megkezdte a felkészülést a 2021/2022. évi szezonra. Augusztus 2-án reggel 9.00 órakor találkoztak újra a játékosok egymással és edzőjükkel, aki ismertette az új bajnoki évaddal kapcsolatos tudnivalókat, felvázolta az elvárásokat és elmondta az augusztusi programot. Ebben fokozatosan növekvő terhelések mellett nagy hangsúlyt kap a kellő regeneráció, a koordináció fejlesztése és a kellő prevenció. Az augusztusi programban szerepel a kétnapos XI. Veresegyházi Kézilabda Alapítvány Utánpótlás Tornáján való részvétel.

A csapat az alábbi játékosokkal kezdte meg a felkészülést: Érdi Zalán, Fazekas Dániel, Fehérváry Márton, Hancsovszki Zsombor, Heits Gergely, Mihályi Alexander, Mohácsi Barnabás, Nagy-György Tamás, Offenberger Ottó, Tóth Balázs, Tóth Bence, Tóth Botond, Tóth Milán. A jövő héten csatlakozik az együtteshez Darvas Áron és Nagy Dominik. Szeptemberben megkezdi a munkát Boros Ádám, és reméljük mihamarabb felépül Tóth Lőrinc is sérüléséből.

A közös célok között szerepel egy nagyszerű és kemény felkészülés, amiért Mindenki a legtöbbet nyújtja, sőt még attól is többet. Nem titkolt vágyunk a bajnokságban való jó szereplés!

Az LV International Kft 2005-ben kezdte meg működését a sportpiac területén. A cég működésének alapfilozófiája a sportegyesületek felszerelésigényeinek maximális kielégítésén alapszik. 2006-ban még három márka képviselője volt Magyarországon, azonban a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, valamint a sportpiac igényeinek alakulásához alkalmazkodva mára 10 világszínvonalú márka kizárólagos beszállítói. Csúcsminőségű termékeik és kedvező ajánlataiknak köszönhetően több mint 40 első osztályban szereplő labdarúgó, kézilabda, röplabda, vízilabda, futsal és floorball csapattal áll együttműködési kapcsolatban, továbbá közel 100 élő szerződése van különböző egyesületekkel.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Twitter
YouTube
Instagram