2022.01.17.

Hajrá Kőrösi KDSE!

Magabiztos győzelem a szezonnyitón

A Martonvásári KSE elleni hazai mérkőzéssel megkezdődtek a Kézilabda Nemzeti Bajnokság fiú serdülő III. osztályának küzdelmei. Tizenkét játékost neveztünk a mérkőzésre, mert sajnos Fazekas Dániel és Tóth Lőrinc sérülés miatt nem léphetett pályára, Fehérvári Márton pedig sikeresen felvételizett a Királynék Városába és a jövőben a Telekom Veszprém utánpótlásának játékosa lesz. Sikeres helytállást kívánunk Neki! Kocsics Krisztián az idei évtől a Kőrösi KDSE felnőtt csapatában szerepel, hiszen „kinőtte” a serdülő korosztályt.

A szezonnyitó mérkőzésen esélyeshez méltóan játszott a Csapat, mindenki hozzájárult a nagyarányú győzelemhez. Azonban feltűnően sok gólhelyzetet hagytunk ki és a technikai hibák száma is magas volt. A küzdőszellemmel és akarással nem volt probléma, egy pillanatig sem volt kétséges, hogy melyik a jobb csapat. Az elkövetkező mérkőzésekre ki kell küszöbölnünk ezeket a bosszantó hibákat, nagyobb összpontosítással és pontosabb játékkal további sikereket érhetünk el.

Kőrösi KDSE – Martonvásári KSE 31:16 (16:07)

6/Boros Ádám (3), 7/Darvas Áron (1), 12/Érdi Zalán, 8/Hancsovszki Zsombor (4), 16/Heits Gergely, 88/Mihályi Alexander, 47/Mohácsi Barnabás Mihály, 21/Nagy Dominik Olivér (8), 77/Nagy-György Tamás (3), 1/Offenberger Ottó, 19/Tóth Balázs Csaba (6), 13/Tóth Bence (6)

Az LV International Kft 2005-ben kezdte meg működését a sportpiac területén. A cég működésének alapfilozófiája a sportegyesületek felszerelésigényeinek maximális kielégítésén alapszik. 2006-ban még három márka képviselője volt Magyarországon, azonban a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, valamint a sportpiac igényeinek alakulásához alkalmazkodva mára 10 világszínvonalú márka kizárólagos beszállítói. Csúcsminőségű termékeik és kedvező ajánlataiknak köszönhetően több mint 40 első osztályban szereplő labdarúgó, kézilabda, röplabda, vízilabda, futsal és floorball csapattal áll együttműködési kapcsolatban, továbbá közel 100 élő szerződése van különböző egyesületekkel.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Twitter
YouTube
Instagram