Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

Magabiztos győzelem a szezonnyitón

A Martonvásári KSE elleni hazai mérkőzéssel megkezdődtek a Kézilabda Nemzeti Bajnokság fiú serdülő III. osztályának küzdelmei. Tizenkét játékost neveztünk a mérkőzésre, mert sajnos Fazekas Dániel és Tóth Lőrinc sérülés miatt nem léphetett pályára, Fehérvári Márton pedig sikeresen felvételizett a Királynék Városába és a jövőben a Telekom Veszprém utánpótlásának játékosa lesz. Sikeres helytállást kívánunk Neki! Kocsics Krisztián az idei évtől a Kőrösi KDSE felnőtt csapatában szerepel, hiszen „kinőtte” a serdülő korosztályt.

A szezonnyitó mérkőzésen esélyeshez méltóan játszott a Csapat, mindenki hozzájárult a nagyarányú győzelemhez. Azonban feltűnően sok gólhelyzetet hagytunk ki és a technikai hibák száma is magas volt. A küzdőszellemmel és akarással nem volt probléma, egy pillanatig sem volt kétséges, hogy melyik a jobb csapat. Az elkövetkező mérkőzésekre ki kell küszöbölnünk ezeket a bosszantó hibákat, nagyobb összpontosítással és pontosabb játékkal további sikereket érhetünk el.

2022. szeptember 17. Érd, Treff Sportközpont

16.00 óra / Kőrösi KDSE – Martonvásári KSE 31:16 (16:07)

6/Boros Ádám (3), 7/Darvas Áron (1), 12/Érdi Zalán, 8/Hancsovszki Zsombor (4), 16/Heits Gergely, 88/Mihályi Alexander, 47/Mohácsi Barnabás Mihály, 21/Nagy Dominik Olivér (8), 77/Nagy-György Tamás (3), 1/Offenberger Ottó, 19/Tóth Balázs Csaba (6), 13/Tóth Bence (6)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram