Hajrá Kőrösi KDSE!

Nagyszerű győzelmek Simontornyán

A Kézilabda Gyermekbajnokság idei küzdelmei két mérkőzéssel a Tolna megyei Simontornyán kezdődtek meg az U13 korosztályos fiúk számára. A „furcsa” lebonyolítás révén hosszú utazásra kényszerültünk, de ez sem akadályozta meg a Tóth Milán vezette Csapatot, hogy várakozáson felüli játékkal és két győzelemmel örvendeztessen meg bennünket.

Mindkét mérkőzésen szellemesen, nagy küzdeni akarással játszottunk, így a hosszú kihagyás után pozitív élményekkel térhettünk haza. Megnyugtató volt, hogy a szűk csapatlétszám ellenére sem fáradtunk el a második mérkőzés végére sem, amely a fiúk szorgalmának és Andi néni „kemény” munkájának köszönhető! Természetesen a meglévő hibákat ki kell javítani, a játékunk gyorsaságát, pontosságát tovább kell növelni, amely további sikeres szerepléshez vezethet.

2021. szeptember 25. Simontornya, Városi Sportcsarnok

10.00 óra / Ráckeve VSK - Kőrösi Kölyök DSE 11:20 (06:08)

1/Bódog Bence, 11/Kuhmann Botond András, 14/Páncsity Dominik, 7/Surin Nimród, 58/Szabó Ferenc, 57/Tóth Botond, 15/Tóth Milán

2021. szeptember 25. Simontornya, Városi Sportcsarnok

12.00 óra / Kőrösi Kölyök DSE - Százhalombattai VUK SE 24:14 (14:09)

1/Bódog Bence, 11/Kuhmann Botond András, 14/Páncsity Dominik, 7/Surin Nimród, 58/Szabó Ferenc, 57/Tóth Botond, 15/Tóth Milán

A legfontosabb, amit a győzelemből megtanulhatunk, hogy képesek vagyunk rá!” – Páll Tibor

Az LV International Kft 2005-ben kezdte meg működését a sportpiac területén. A cég működésének alapfilozófiája a sportegyesületek felszerelésigényeinek maximális kielégítésén alapszik. 2006-ban még három márka képviselője volt Magyarországon, azonban a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, valamint a sportpiac igényeinek alakulásához alkalmazkodva mára 10 világszínvonalú márka kizárólagos beszállítói. Csúcsminőségű termékeik és kedvező ajánlataiknak köszönhetően több mint 40 első osztályban szereplő labdarúgó, kézilabda, röplabda, vízilabda, futsal és floorball csapattal áll együttműködési kapcsolatban, továbbá közel 100 élő szerződése van különböző egyesületekkel.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram