Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

A tabella élén felnőtt férfi Csapatunk

A Kőrösi KDSE felnőtt férfi csapata hazai környezetben ismételten magabiztos győzelemmel folytatta szereplését a Pest Megyei Kézilabda Bajnokság II. osztályában. Az érezhetően komoly tét újra egy szikrázóan kemény, de sportszerű találkozót hozott, amelyben az ellenfél az első tíz percben meglepett Bennünket.

A találkozó nagy részében védekezésben és támadásban is felülmúlta ellenfelét együttesünk, látványos akcióik sorozatát bemutatva megérdemelten szerezte meg a két fontos bajnoki pontot. A mérkőzés folyamán Balázs Tibor játékos-edzőnk ismét külön őrzőt kapott, de ez sem befolyásolta kiemelkedő teljesítményének elérésében. Ki kell emelni Cseh Máté pazar teljesítményét, Simon Roland nagyszerű védéseit, amely nagyban meghatározta a nagyszerű eredmény elérését. Így négy forduló után megszerzett nyolc pontunkkal vezetjük a tabellát.

2021. október 10. Érd, Treff Sportközpont

18.00 óra / Kőrösi KDSE – Aranyszarvas SE Tápiószele 39:30 (18:12)

33/Balázs Tibor (8), 7/Bucsek László, 20/Cseh Máté (10), 3/Grósz Richárd, 6/Gyöngyösi Dávid (8), 17/Hagymási Zsolt (4), 14/Jomran Majd (1), 10/Kékesi Banjamin (3), 8/Kocsis Krisztián Balázs, 16/Kovács Sándor, 47/Simon Roland, 19/Tóth Balázs Csaba (1), 5/Tóth Bence, 24/Veres Máté (4)

Az LV International Kft 2005-ben kezdte meg működését a sportpiac területén. A cég működésének alapfilozófiája a sportegyesületek felszerelésigényeinek maximális kielégítésén alapszik. 2006-ban még három márka képviselője volt Magyarországon, azonban a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, valamint a sportpiac igényeinek alakulásához alkalmazkodva mára 10 világszínvonalú márka kizárólagos beszállítói. Csúcsminőségű termékeik és kedvező ajánlataiknak köszönhetően több mint 40 első osztályban szereplő labdarúgó, kézilabda, röplabda, vízilabda, futsal és floorball csapattal áll együttműködési kapcsolatban, továbbá közel 100 élő szerződése van különböző egyesületekkel.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram