Hajrá Kőrösi KDSE!

Ezek vagyunk Mi valójában …

A Kőrösi KDSE fiú serdülő csapata hazai környezetben fogadta az Üllői VKSK SE együttesét a soron következő bajnoki mérkőzésen. A Dunaharaszti MTK ellen elszenvedett kellemetlen és váratlan pontvesztés nem vetette vissza tanítványaimat, sőt, még nagyobb akarással készültek a hétvégi mérkőzésre.

Az életünket továbbra is megkeserítő Covid-vírus „megfékezésére” hozott – kétes értékű – szakszövetségi rendelkezések tovább rontják a sportág utánpótlásának egyre keserűbb szájízét. Azok a középiskolás korú gyermekek, akik az iskolai keretek között rendszeresen találkoznak a tanórákon, a sport keretein belül ezt nem tehetik meg, csak akkor, ha beoltottak vagy rendelkeznek friss negatív teszteredménnyel! Az eggyel fiatalabb korosztály már „háborítatlanul” versenyezhet!? Sajnálatos módon, ennek a felesleges látszatintézkedésnek köszönhetően nem vehetett részt a mai mérkőzésen Mihályi Alexander, aki beoltott, de elveszítette a mérkőzést megelőző napon személyi okmányait, benne az oltási igazolványával!

A cég 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy az informatikai piac aktív szereplőjeként megrendelői igényeit a legnagyobb szakértelemmel elégítse ki, lépést tartva a technológiai fejlődésekkel és az informatika folyamatos változásaival. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az informatikai hálózatépítés területén. Fő profil a strukturált és optikai hálózatépítés, a mikrohullámú kapcsolatok létesítése valamint a villanyszerelés. Az igények felmérése után rövid határidővel vállalják üzleti és lakossági megrendelések pontos, precíz kivitelezését.

Hiányzott még Nagy-György Tamás családi utazás okán és a két sérült játékos Fazekas Dániel és Tóth Lőrinc.

A jó erőkből álló ellenfél komoly ellenállást tanúsított a mérkőzés egésze során, de a Tóth Bence és Hancsovszki Zsombor irányította Csapatunk magabiztosan gyűjtötte be a nagyon fontos két pontot. Ki kell emelni Boros Ádám, Nagy Dominik és Tóth Balázs remek teljesítményét, amellyel nagyban hozzájárultak ehhez az értékes győzelemhez.

Köszönjük Szurkolóinknak a mai fergeteges biztatást, jól esett, komoly támogatást jelent Számunkra!

2021. október 24. Érd, Treff Sportközpont

16.00 óra / Kőrösi KDSE - Üllői VKSK SE 34:24 (20:13)

6/Boros Ádám (6), 7/Darvas Áron (1), 12/Érdi Zalán, 8/Hancsovszki Zsombor (6), 16/Heits Gergely, 47/Mohácsi Barnabás Mihály, 21/Nagy Dominik Olivér (9), 1/Offenberger Ottó, 19/Tóth Balázs Csaba (6), 13/Tóth Bence (6)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram