Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

Két győzelmet szerzett U13 korosztályos csapatunk

A Kézilabda Gyermekbajnokság idei küzdelmei során hazai környezetben, a Treff Sportközpontban szerepelt két mérkőzésen a Kőrösi KDSE U13 korosztályának csapata. Az első mérkőzést nagy különbséggel hozták fiaink. A Szigetszentmiklós elleni találkozó nagy küzdelmet hozott, a végére elfáradó játékosaink nagy akarattal és erőbedobással „harcoltak” a győzelemért, amelyet meg is szereztek.

Külön dicséret illeti a kapuban nagyszerűen teljesítő Bódog Bencét, a mezőnyben egyre magabiztosabb és gólerősebb Tóth Botit, a nagy „harcos” Surin Nimródot és a nagy „küzdő” Páncsity Dominikot. Ki kell emelni Tóth Milán gólerős teljesítményét, Szabó Ferenc fokozatos fejlődését, intelligens játékát. Örülünk annak, hogy Gergő Noel is „megérkezett” a csapatba, bízunk abban, hogy szorgalommal és kitartással hasznos és eredményes tagjává válik e nagyszerű társaságnak. Köszönjük a szülők ismételten sportszerű és fergeteges szurkolását!

2021. november 20. Érd, Treff Sportközpont

09.00 óra / Kőrösi KDSE – Százhalombattai VUK SE 27:12 (17:05)

13.00 óra / Szigetszentmiklósi KSK – Kőrösi KDSE 19:22 (09:12)

1/Bódog Bence, 18/Gergő Noel Zoltán, 14/Páncsity Dominik, 7/Surin Nimród, 58/Szabó Ferenc, 57/Tóth Botond, 15/Tóth Milán

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram