Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

Százhalombattán játszottak U11 korosztályos fiaink

Folytatta szereplését a Kézilabda Gyermekbajnokságban a Kőrösi KDSE U11 korosztályos fiú csapata. Az elmúlt hétvégén Százhalombattán játszottunk két mérkőzést, a tudásban hozzánk hasonló szinten álló Százhalombattai VUK SE és a MAFC-BME gárdájával. Sajnos a minimális létszámmal tudtunk elutazni a sporteseményre, így csere nélkül játszottuk végig mind a két mérkőzést.

Dicséret illeti fiainkat a tisztes helytállásért és a becsületes küzdelemért. Játéktudásunkat fokozatosan növeljük, amely elősegíti majd eredményességünket, ezáltal még több sikerélményhez juthatunk. Hosszú út elején járunk, de reménytelinek tűnik egy nagyszerű erőkből álló Csapat kialakításának lehetősége! Köszönjük a velünk utazó szülőknek a sportszerű szurkolást, amely ismételten sokat segített gyermekeinknek! A folytatásra két hetet kell várni, amikor is a „szomszédos” Komáromba utazunk.

2021. november 21. Százhalombatta, Városi Szabadidő Központ

09.45 óra / Százhalombattai VUK SE – Kőrösi KDSE/Treff 07 SE

12.00 óra / Kőrösi Kölyök DSE - MAFC-BME

10/Balaton Tamás, 14/Gaga Zalán, 2/Harmat Csanád Tamás, 19/Kiss Boáz Barnabás, 21/Leitner Szabolcs, 13/Máthé László, 16/Szpirin Szergej

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram