Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

Négy pont előnnyel a tabella élén

Felnőtt férfi együttesünk a nagy rivális – Ceglédi KKSE II.-Abony – otthonában vendégszerepelt az elmúlt hétvégén. A mérkőzés végeredménye a bajnokság végkimenetelét is nagyban meghatározhatta, ezért mindkét gárda fokozottan készült az „összecsapásra”. A mérkőzés előtti időpont módosításhoz szakmai stábunk nem járult hozzá, hiszen semmilyen körülmény nem tette azt indokolttá.

A tét nagyságának megfelelően hatalmas elánnal vetette bele mindkét csapat magát a küzdelembe. Félidőben még a hazaiak álltak jobban, de a második játékrész már nekünk kedvezett. Kiváló taktikával, fegyelmezetten és nagy akarással játszott az együttes minden játékosa, így érhettük el a magabiztos hatgólos diadalt. Minden tekintetben a mezőny fölé nőtt Veres Máté, aki védekezésben és támadásban is a bajnokság eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta. Örömteli, hogy ezt a jó erőkből álló gárdát a bajnokság mindkét mérkőzésén – itthon és idegenben is – le tudtuk győzni, amely komoly tartást és tekintélyt biztosít együttesünknek!

2021. november 27. Abony, Varga István Sportcsarok

18.00 óra / Ceglédi KKSE II.-Abony – Kőrösi KDSE 22:28 (11:10)

33/Balázs Tibor (7), 7/Bucsek László, 20/Cseh Máté (7), 1/Érsek Attila, 3/Grósz Richárd (1), 17/Hagymási Zsolt, 10/Kékesi Banjamin (3), 8/Kocsis Krisztián Balázs, 16/Kovács Sándor, 35/Nagy-György Tamás Krisztián, 47/Simon Roland, 19/Tóth Balázs Csaba (2), 5/Tóth Bence, 24/Veres Máté (8)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram