Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

MOST MI VOLTUNK A JOBBAK

Az elmúlt szombaton este az Ercsi Városi Sportcsarnokban mérte össze erejét a „két szomszédvár” legénysége. Mindkét csapat versenyben van a bajnokság dobogójának eléréséért, amely nagyban meghatározta a mérkőzés hőfokát. Sajnos még mindig voltak hiányzóink, Darvas Áron, Fazekas Dániel, Hancsovszki Zsombor és Tóth Lőrinc nem tudtak velünk tartani. Az igen jó erőkből álló ellenfél is komoly létszámgondokkal küzdött, hiszen egy kezdőcsapatnyi játékos állt Kedves László kollégám rendelkezésére.

Viszont akik nemcsak testileg, de lelkileg is ott voltak a pályán, mindent elkövettek az áhított győzelem megszerzéséért. Nem hiba nélkül, de összességében összeszedetten, jó felfogásban játszottunk és megérdemelten szereztük meg a két bajnoki pontot. Külön ki kell emelni Mohácsi Barnabás (10) fantasztikus kapusteljesítményét, Nagy Dominik (9) gólerős játékát. Örömteli, hogy Tóth Bence (9) mellet Erdősi Balázs (10) kreatív, dinamikus játékával tette gyorsabbá, magabiztosabbá együttesünk játékát. A védekezés oszlopa Tóth Balázs (10), most is hozta a tőle megszokott magas szintű védekező és támadó teljesítményt egyaránt. Boros Ádám (9) általában túlfűtötten kézilabdázik, most is szikrázó szemekkel értékesítette helyzeteit és védekezett kiválóan. Mihályi Alexander (7) is önmagához képest jól teljesített, még nagyobb fegyelemre van szüksége, ezenfelül fizikai erejét kell növelnünk a következő felkészülési időszakban. Heits Gergő (9) ugyan kevés időt töltött a pályán, de azt eredményesen tette. Kevésbé tetszett ma Nagy-György Tamás (5) játéka, aki a sok-sok hiba mellett mentalitásbeli zavarokkal is küzdött, remélem mihamarabb túljut ezeken. Ma nem jutott szóhoz Boros Dániel, Érdi Zalán és egy büntető erejéig Offenberger Ottó, de „lélekben” sokat segítettek. Köszönjük az idegenbe is ellátogató szurkolóink fergeteges és sportszerű bíztatását, nélkülük nehezebb lett volna!

2021. december 4. Ercsi, Városi Sportcsarnok

18.00 óra / Diósdi DSE – Kőrösi KDSE 23:27 (11:15)

9/Boros Ádám (3), 29/Boros Dániel, 44/Erdősi Balázs (6), 12/Érdi Zalán, 15/Heits Gergely (2), Mihályi Alexander (1), 47/Mohácsi Barnabás Mihály, 21/Nagy Dominik Olivér (9), 77/Nagy-György Tamás Krisztián, 1/Offenberger Ottó, 19/Tóth Balázs Csaba (4), 13/Tóth Bence (3)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram