Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

SZERÉNYEBB TELJESÍTMÉNNYEL IS MEGÉRDEMELT GYŐZELEM

Az elmúlt hétvégén folytatódtak a Pest Megyei Kézilabda-bajnokság II. osztályának mérkőzései. Vasárnap este a Kőrösi KDSE-Treff 99 felnőtt férfi csapata Tápiószentmártonba utazott, hogy megmérkőzzön az Aranyszarvas SE-Tápiószele együttesével.

Ellenfelünk az első percektől kezdődően hatalmas erőbedobással küzdött, amely a mérkőzés alakulásában is megmutatkozott, hiszen az 51. percig őrizte vezetését. A második félidő első részében már öt gólra növelte előnyét, de Tóth Balázs góljával megkezdtük a felzárkózást és az 52. percben Kocsis Krisztián góljával sikerült kiegyenlítenünk. A hajrát a mi Csapatunk bírta jobban, így óriási küzdelemben „vívta ki” a két bajnoki pontot érő győzelmet.

A Kőrösi KDSE-Treff99 gárdája nagyot küzdött, játékban szerényebben teljesített a megszokottnál, de az akaraterő győzelemre segítette bajnokaspiráns együttesünket! A mérkőzésen minden játékos hozzátette a magáét, mégis Tóth Bence és Veres Máté teljesítményét külön ki kell emelni.

2022. február 06. Tápiószentmárton, Sportcsarnok és Tanuszoda

18.00 óra / Aranyszarvas SE-Tápiószele - Kőrösi KDSE 29:32 (18:15)

33/Balázs Tibor (6), 7/Bucsek László, 20/Cseh Máté (4), 3/Grósz Richárd, 14/Jomran Majd, 10/Kékesi Banjamin (1), 74/Kocsis Krisztián Balázs (4), 16/Kovács Sándor, 35/Nagy-György Tamás, 47/Simon Roland, 19/Tóth Balázs Csaba (4), 5/Tóth Bence (3), 24/Veres Máté (10)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram