Hajrá Kőrösi KDSE!

IDEGENBELI GYŐZELEM NAGYSZERŰ VÉDEKEZÉSSEL

A soron következő hétközi fordulóban serdülő fiú együttesünk a KSA Budapest vendégeként szerepelt és a várakozásnak megfelelően nagyarányú győzelmet szerzett. A mérkőzés helyszínéül a Bugyi Városi Sportcsarnok szolgált, mert a KSA Budapest gárdája a fővárosban nem jut megfelelő szintű és megfizethető bérleményhez. Igazoltan volt távol Boros Ádám és Tóth Lőrinc, akik sérülés utáni műtétből lábadoznak, reméljük mihamarabb visszatérhetnek a küzdőtérre.

Már az első játékrészben eldőlt a mérkőzés, hiszen sokkal taktikusabb, pontosabb és gólerősebb játékot produkáltak fiaink, mint az ezt megelőző fordulóban. Mohácsi Barnabás nagyszerű védéseivel, Tóth Bence zseniális irányító munkájával, kilenc góljával, Tóth Balázs kiemelkedő védekezésével és természetesen minden további pályára lépő játékos jó teljesítményével megérdemelten gyűjtöttük be a két pontot.

A következő hazai mérkőzésen a Dunaharaszti MTK együttesét fogadjuk, akiktől egygólos vereséget szenvedtünk az őszi szezonban. Nagyon szeretnénk visszavágni, ezért mindent elkövetünk az addig hátralévő edzéseken a győzelem megszerzése érdekében.

2022. március 2. Bugyi, Városi Sportcsarnok

18.00 óra / KSA Budapest – Kőrösi KDSE 19:41 (09:23)

29/Boros Dániel, 7/Darvas Áron (3), 44/Erdősi Balázs (3), 29/Fehérváry Márton (4), 8/Hancsovszki Zsombor (4), 15/Heits Gergely, 88/Mihályi Alexander (1), 47/Mohácsi Barnabás Mihály, 21/Nagy Dominik Olivér (6), 77/Nagy-György Tamás Krisztián (7), 1/Offenberger Ottó, 19/Tóth Balázs Csaba (8), 13/Tóth Bence (9)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram