Hajrá Kőrösi KDSE!

SIKERÜLT A VISSZAVÁGÁS AZ ŐSZI VERESÉGÉRT

Hazai pályán folytatta szereplését a Nemzeti Kézilabda Bajnokság serdülő harmadosztályának F-csoportjában a Kőrösi KDSE serdülő fiú Csapata. Nagy akarással készültek fiaink erre az „összecsapásra”, hiszen volt mit törleszteniük az őszi egygólos vereségért, amelyet a Dunaharaszti MTK együttese mért ránk. A nagyszerű játékerőkből álló ellenfél sokat fejlődött az elmúlt időszakban és borítékolható volt egy kemény, férfias „ütközet”.

Az első játékrész kiegyenlített küzdelmet hozott, ötletes játékunkkal rengeteg gólhelyzetet dolgoztunk ki, de annak nagyszázalékát nem sikerült értékesíteni, így mindössze egygólos előnnyel várhattuk a félidei pihenőt. Fegyelmezett védekezésünk és Mohácsi Barnabás nagyszerű védései kellettek ehhez. A második félidő sem hozott sok változást, de talán még nagyobb küzdelmet és izgalmakat, mint az első. A számtalan kihagyott gólhelyzettel és elhibázott büntetővel magunkra húztuk az ellenfelet, amely már kétgólos előnyre is szert tett. A végjáték azonban nekünk sikerült jobban, nagy hajrával megfordítottuk az eredményt és meggyőző ötgólos győzelmet arattunk. Dicséret illeti a játékosokat, mert szívvel-lélekkel küzdöttek és a kihagyott gólhelyzetek ellenére sikerült begyűjteni a két bajnoki pontot. Köszönjük a mérkőzésre kilátogató szurkolóink fergeteges bíztatását, amely sokat segített a nehezebb periódusokon való átlendülésen.

2022. március 9. Érd, Treff Sportközpont

19.00 óra / Kőrösi KDSE – Dunaharaszti MTK 28:23 (14:13)

9/Boros Ádám (1), 29/Boros Dániel, 44/Erdősi Balázs (3), 12/Érdi Zalán, 8/Hancsovszki Zsombor (4), 15/Heits Gergely, 88/Mihályi Alexander, 47/Mohácsi Barnabás Mihály, 21/Nagy Dominik Olivér (6), 77/Nagy-György Tamás Krisztián (3), 1/Offenberger Ottó, 19/Tóth Balázs Csaba (5), 13/Tóth Bence (6)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram