Hajrá Kőrösi KDSE!

GIGÁSZI CSATÁBAN HOZTUK EL A KÉT PONTOT ÜLLŐRŐL

Egyesületünk fiú serdülő Csapata a soron következő bajnoki mérkőzését Üllőn játszotta a Nemzeti Kézilabda Bajnokság III. osztályának F-csoportjában. Nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen az Üllői KSE együttese egyre jobb játékkal rukkolt elő, és több meglepetést is okozott az elmúlt fordulókban. Juhász Béla kollégám – minden apró részletre odafigyelve – kiválóan felkészítette fiait erre a számunkra létfontosságú mérkőzésre.

Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott, fej-fej mellett haladva, nagy küzdelemben végig a hazai csapat vezetett egy-egy találattal, majd a szünetre már kettőre növelte előnyét. A második félidőben folytatódott az „adok-kapok”, míg a 40. percben sikerült kiegyenlítenünk és át is vettük a vezetést. A végjáték ádáz küzdelmet hozott, amelyben a szerencse is mellénk állt és játékosaink is mozgósították az utolsó energiáikat. Az idegenbeli győzelmet nem kell megmagyarázni, de a tanulságokat le kell vonni és ki kell küszöbölni a meglévő hibákat, hiszen csak akkor érhető el a hőn áhított dobogós helyezés.

Ezen a mérkőzésen messze elmaradtunk tudásunktól, enerváltan, erőtlenül szőttük a támadásokat és feltűnően sok hibát követtünk el a védekezésben is. Sajnálatos módon mindez nagyon gyenge kapusteljesítménnyel párosult, még a kötelezőt sem mindig sikerült hozni. Bosszantó módon aránytalanul sok büntetést kaptunk, 16 percet voltunk kénytelenek emberhátrányban tölteni, míg ellenfelünk ezt egyszer szenvedte el!

2022. március 26. Üllő, Városi Sportcsarnok

14.00 óra / Üllői KSE – Kőrösi KDSE 31:32 (16:14)

9/Boros Ádám (4), 29/Boros Dániel, 7/Darvas Áron (3), 12/Érdi Zalán, 44/Erdősi Balázs (3), 8/Hancsovszki Zsombor (4), 15/Heits Gergely, 88/Mihályi Alexander, 47/Mohácsi Barnabás Mihály, 21/Nagy Dominik Olivér (9), 77/Nagy-György Tamás Krisztián (7), 19/Tóth Balázs Csaba (1), 13/Tóth Bence (4)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram