Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

GÓLOKBAN GAZDAG HAZAI GYŐZELEM A SERDÜLŐ BAJNOKSÁGBAN

Hazai környezetben folytatta szereplését a Nemzeti Kézilabda Bajnokság serdülő harmadosztályának F-csoportjában a Kőrösi KDSE serdülő fiú Csapata. A szezon eddigi eredményei alapján kötelező volt a győzelem a Hort SE együttese ellen, akik betegséggel és sérülésekkel küszködnek, így hat játékossal érkeztek meg a találkozóra.

A KKDSE szakmai stábja úgy döntött, hogy elsősorban a sportszerűséget tartja szem előtt, ezért azonos létszámban léptünk pályára, amelyet a találkozó végéig meg is tartottunk. A körülményekhez igazítottuk taktikánkat, amely az 5:5 elleni játékra rendezkedett be. A „vidám” hangulatú mérkőzésen számolatlanul estek a gólok, a védekezés felejthető volt, a kapusteljesítmények az értékelhetetlen kategóriába sorolhatók. A 93 találat akár rekordteljesítménynek is tekinthető, nézői szemszögből élvezhető volt ugyan, de szakmai értéke erősen megkérdőjelezhető.

2022. március 9. Érd, Treff Sportközpont

17.00 óra / Kőrösi KDSE – Hort SE 54:39 (31:18)

9/Boros Ádám (3), 29/Boros Dániel (1), 7/Darvas Áron (3), 44/Erdősi Balázs (3), 12/Érdi Zalán, 8/Hancsovszki Zsombor (15), 88/Mihályi Alexander (4), 21/Nagy Dominik Olivér (3), 77/Nagy-György Tamás Krisztián (6), 1/Offenberger Ottó, 19/Tóth Balázs Csaba (6), 13/Tóth Bence (10)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram