Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

SAJNOS PAPÍRFORMA EREDMÉNY SZÜETETT A RANGADÓN

Hazai környezetben folytatta szereplését a Nemzeti Kézilabda Bajnokság serdülő harmadosztályának F-csoportjában a Kőrösi KDSE serdülő fiú Csapata. A papírforma az igen jó erőkből álló vendégek – a Mizse KC – győzelmét prognosztizálta, hiszen négy ponttal vezetik a bajnokságot. Fiaink – annak ellenére, hogy meghatározó játékosaink hiányoztak – nagy elszántsággal készültek az összecsapásra.

Már a kilencedik percben négygólosra növelte előnyét a vendégcsapat, amelynek játékosai nagyon fegyelmezetten és pontosan, nagy erőbedobással és akarással küzdöttek. Az igen agresszív, erőszakos, néha durva védekezésüknek meg is lett az eredménye, hiszen folyamatosan növelték előnyüket. Mi egy-egy szemre is tetszetős támadással és nagyszerű sáncolással „tartottuk ébren szurkolóinkat”, de egy percig sem volt kétséges, hogy melyik csapat nyeri meg a mérkőzést. A vereség ellenére dicséret illeti az együttest, hiszen egy percig sem adták föl, becsületesen küzdöttek. Ki kell emelni Erdősi Balázs nagyszerű teljesítményét, sajnos a védekezésben elkövetett „buta” szabálytalanságai miatt idő előtt befejeződött számára a találkozó. Boros Ádám rendre értékesítette gólhelyzeteit és Érdi Zalán is több bravúros védéssel hívta föl magára a figyelmet.

Sajnos a kezdőcsapatból – sérülés miatt – hiányzott a csapat „esze” Tóth Bence, a kapuból pedig az általában megbízható, bravúrokra is képes hálóőr Mohácsi Barnabás. Ezt tetézte még a „gólgyáros” Hancsovszki Zsombor elvesztése, aki már az első játékrészben sérülést szenvedett.

A következő hétközi fordulóban a dobogóért folyik tovább a küzdelem, hiszen szerdán Százhalombattára utazunk, ahol ismét nagyszerű ellenféllel kell megküzdenünk a két bajnoki pontért.

2022. április 23. Érd, Treff Sportközpont

17.00 óra / Kőrösi KDSE – Mizse KC 33:45 (14:22)

9/Boros Ádám (4), 29/Boros Dániel, 7/Darvas Áron, 44/Erdősi Balázs (7), 12/Érdi Zalán, 8/Hancsovszki Zsombor (1), 16/Heits Gergely (4), 88/Mihályi Alexander (2), 21/Nagy Dominik Olivér (5), 77/Nagy-György Tamás Krisztián (6), 1/Offenberger Ottó, 19/Tóth Balázs Csaba (6)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram