Hajrá Kőrösi KDSE!

MEGÉRDEMELTEN NYERTE ELLENFELÜNK A RANGADÓT

A szezon utolsó hazai mérkőzését játszotta a Kőrösi KDSE fiú serdülő csapata a Nemzeti Kézilabda Bajnokság III. osztályának F-csoportjában. A találkozó tétje a bronzérem volt, hiszen győzelem esetén esélyünk volt annak megszerzésére. Ellenfelünk a szintén dobogóra „hajtó” Diósdi DSE volt, akikkel minden esetben nagyszerű mérkőzéseket játszottunk, változó sikerrel.

Sajnos fiaink „bent maradtak” az öltözőben, hiszen a nagyszerűen kezdő diósdi csapat a 10. percben már hat találatnál járt. Mi a tizenegyedik percben szereztük meg első gólunkat. Ez a gólképtelenség és az erőtlen védekezés „lebénította” játékosainkat, hibát-hibára halmozva próbáltunk felzárkózni, sajnos eredménytelenül. Forduláskor az – erőtől duzzadó – ellenfél már nyolc góllal vezetett. A második játékrész rövid „fellángolását” követően „ránk számolt” a vendégek közönsége, mert az eredményjelző az ötvenegyedik percben már 10 gólos diósdi vezetést mutatott! Nehéz megfelelő szavakat találni a mutatott teljesítmény méltatására, de a hazai csapat „zahanórepülésének” leggyengébb produkcióját láthatta a szépszámú közönség.

2022. május 14. Érd, Treff Sportközpont

17.00 óra / Kőrösi KDSE – Diósdi DSE 28:35 (09:17)

29/Boros Dániel, 7/Darvas Áron (1), 12/Érdi Zalán, 44/Erdősi Balázs (5), 8/Hancsovszki Zsombor (5), 15/Heits Gergely, 88/Mihályi Alexander (1), 47/Mohácsi Barnabás Mihály, 21/Nagy Dominik Olivér (6), 77/Nagy-György Tamás Krisztián (5), 1/Offenberger Ottó, 19/Tóth Balázs Csaba (5)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram