Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

EGYÉRTELMŰ CÉLUNK A BAJNOKSÁG MEGNYERÉSE

Felnőtt férfi csapatunk nagy elszántsággal és szorgalommal készül a 2022. május 28-án Üllőn megrendezésre kerülő bajnoki döntőre, ahol a Ceglédi KKSE II.-Abony gárdáját kell legyőzni a bajnokság megnyeréséhez, amely egyben a megyei első osztályba való feljutást is jelentheti!

Balázs Tibor játékos-edző és segítője Narancsik Imre a védekezésben látja a gárda erősségét, hiszen a jól szervezett és hatékonyan funkcionáló védekezési rendszer az alapja a mérkőzések megnyerésének. Ebben a rendszerben a kellő keménység érett, taktikus védőmunkával párosul, amely lehetővé teszi a gyors labdafelhozatalt és a könnyű gólok elérését is. Persze a visszarendeződött, felállt védelemmel szemben is megvannak a megfelelő „koreográfiák”, amelyek hatékonyan és eredményesen bontják meg az ellenfél védelmét.

Firnicz József az Egyesület elnöke, aki egyben utánpótlás edzője is a klubnak Kiss Barnabással az Electric Movie Kft. tulajdonosával, a Treff Sportközpont üzemeltetőjével két éve „felesküdött” arra, hogy felépít egy kiváló motivációs bázisú felnőtt férfi kézilabda Csapatot, amely komoly vonzerőt jelenthet a Kőrösi KDSE utánpótlás korú játékosainak. Az első lépések megtörténtek, de most elérkezett a nagy feladat, meg kell nyerni a megyei másodosztály döntőjét és fel kell jutni a Pest Megyei Kézilabda Bajnokság első osztályába!

Narancsik Imre , Pecsuvácz Péter (ÉrdTV), Veress Máté

Várjuk szurkolóinkat, biztassuk együtt Csapatunkat!

A bajnoki döntőre – 2022. május 28. szombat – szurkolói buszt indítunk a Treff Sportközponttól (Érd, Piroska utca 6.) 11.30 órai indulással. Aki a helyszínen szeretné biztatni Csapatunkat kérjük jelentkezzen az info@erdikkdse.hu email címen. Az eseményre érkezők szurkolói pólót kapnak az indulás előtt a Sportközpont büféjében.

2022. május 28. Üllő, Városi Sportcsarnok

10.00 óra II. osztály női döntő / Szigetszentmiklósi NKS II. – Gyömrő VSK

13.00 óra II. osztály férfi döntő / Ceglédi KKSE II.-Abony – Kőrösi KDSE Érd

16.00 óra I. osztály női döntő / Tököl VSK – Moyra Budaörs Handball U20

19.00 óra I. osztály férfi döntő / VS Dunakeszi – Váci FKA

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram