Hajrá Kőrösi KDSE!

BÍZUNK A SIKERESEBB ÉS EREDMÉNYESEBB FOLYTATÁSBAN

Hazai környezetben kezdte meg szereplését a Magyarország Nemzeti Kézilabda Bajnokságának U20 korosztályában férfi ifjúsági csapatunk. Sajnos játékosaink nyári elfoglaltsága nagyon rövid felkészülési időszakot biztosított, ezért nagy érdeklődéssel és izgatottan vártuk a jó erőkből álló Üllői KSE elleni szezonnyitó mérkőzést. Három új játékossal – Bucsek Bence, Gálos Zsolt és Kovács Levente – egészült ki a tavalyi keret és komoly erősítést jelenthet Kocsis Krisztián szerepeltetése is.

A várakozásnak megfelelően mindkét csapat nagy lendülettel kezdett, a győzni akarás motiváló ereje „olvasható” volt az arcokon. Az első játékrészt a vendégcsapat kezdte jobban és gyorsan magához ragadta a kezdeményezést. Gyors, dinamikus támadójátékukkal és kemény védekezésükkel megleptek Bennünket. Kapusteljesítményük és helyzetkihasználásuk szinte hibátlanul működött. A mi játékosaink nehezen lendültek játékba, több technikai hibát vétettek és a befejezésekkel is „hadilábon” álltak, a szünetre ötgólos vendégvezetéssel vonultunk be az öltözőbe. Sajnos a második játékrész sem hozott gyökeres változást, csak időszakosan mutattunk jobb teljesítményt. Némi remény mutatkozott a felzárkózásra, de a kétgólos hátrányt nem voltunk képesek behozni. A védekezés és támadás szinte mindegyik formáját megpróbáltuk, de nem tudtunk közelebb férkőzni ellenfelünkhöz. A mérkőzés utolsó szakaszában elkövetett hibáinkat az üllői fiúk kegyetlenül kihasználták, így megérdemelten vitték el tőlünk a két bajnoki pontot.

2022. szeptember 9. Érd, Treff Sportközpont

17.30 óra / Kőrösi KDSE – Üllői KSE 20:30 (08:13)

9/Boros Ádám (2), 8/Bucsek Bence, 7/Darvas Áron, 12/Érdi Zalán, 44/Erdősi Balázs István (2), 16/Heits Gergely, 74/Kocsis Krisztián Balázs (4), 20/Kovács Levente (3), 88/Mihályi Alexander, 47/Mohácsi Barnabás, 21/Nagy Dominik Olivér (5), 77/Nagy-György Tamás Krisztián (1), 1/Offenberger Ottó, 19/Tóth Balázs Csaba (3), 13/Tóth Bence

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram