Hajrá Kőrösi KDSE!

ÉRTÉKES GYŐZELMET SZERZETT IFJÚSÁGI CSAPATUNK

A Kőrösi KDSE U20 korosztályos csapata hétközi fordulóban fogadta a Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnoksága III. osztályának E-csoportjában a fiatal, de jó erőkből álló Körte HVSE együttesét. Három játékosunk hiányzott a mai keretből, Mohácsi Barnabás betegség, Erdősi Balázs és Nagy-György Tamás iskolai elfoglaltság miatt. Ellenfelünk is több, meghatározó játékosát volt kénytelen nélkülözni, amely meghatározhatta a mérkőzés végkimenetelét.

A végig jó iramú találkozó hullámzó teljesítményeket hozott mindkét oldalon. Nagyszerűen sikerült támadásokat gyermeteg hibák követtek, amelyek többször elhibázott gólhelyzetekkel párosultak. Mindkét gárda derekasan küzdött, de a hazaiak nem engedték ki kezükből a kezdeményezést, végig irányítva megérdemelten nyertek és „gyűjtötték be” az újabb két bajnoki pontot. A mai teljesítménye alapján ismét ki kell emelni Kovács Levente igen gólerős játékát, akihez ma csatlakozott Tóth Balázs is, mindketten kilenc góllal terhelték meg az ellenfél hálóját. Kellemes színfoltja volt ma a játéknak Mihályi Alexander, aki ügyes irányító játékával, nagyszerű aszisztokkal vetette észre magát. Köszönjük a lelkes szurkoló közönségünknek a sportszerű bíztatást, amellyel bizonyosan segítettek a győzelem megszerzésében.

2022. szeptember 21. Érd, Treff Sportközpont

17.30 óra / Kőrösi KDSE – Körte HVSE 28:21 (14:08)

9/Boros Ádám (1), 8/Bucsek Bence (1), 7/Darvas Áron, 12/Érdi Zalán, 29/Ferencz Krisztián Zsolt, 16/Heits Gergely, 74/Kocsis Krisztián Balázs (1), 20/Kovács Levente (9), 88/Mihályi Alexander, 21/Nagy Dominik Olivér (4), 1/Offenberger Ottó, 19/Tóth Balázs Csaba (9), 13/Tóth Bence (3)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram