Hajrá Kőrösi KDSE!

NAGYARÁNYÚ HAZAI GYŐZELEM „DISZKÓ” HANGULATBAN

A Kőrösi KDSE U20 korosztályos csapata az idei utolsó hazai mérkőzésén látta vendégül a Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnoksága III. osztályának E-csoportjában a Kistext Sport gárdáját. A találkozó magabiztos, nagyarányú hazai győzelmet hozott, de ennek ellenére nem lehetünk maradéktalanul elégedettek, hiszen a hullámzó teljesítménybe rengeteg hiba csúszott, amely nagyrészt a koncentráció hiányának tudható be!

A keretből Boros Dániel, Mihályi Alexander, Mohácsi Barnabás és Nagy Dominik betegség és egyéb elfoglaltság miatt hiányzott, nagy örömünkre felépült betegségéből Marx Dominik, akinek rutinos, erőtől duzzadó játéka mindig meghatározza a csapat arculatát védekezésben és támadásban egyaránt. Már a bemelegítés során lehetett érzékelni, hogy melyik a jobb csapat, egyetlen percig sem volt kérdéses a nagyarányú győzelem. Meg kell még tanulni játékosainknak, hogy az ellenfelet nem le, hanem meg kell becsülni, a kispadon helyet foglalók kötelesek sportszerűen, az ellenfél játékosait tiszteletben tartva viselkedni! Minden játékosnak a legjobb teljesítményre kell törekedni a mérkőzés végéig, hiszen az ellenfél megbecsülésének legjobb módja az, ha a lehető legtöbb góllal terheljük meg a hálóját. Természetesen a vidámság, a jókedv, a mosolygás nem tiltott, a sportszerűség mindenek feletti betartásával!

Köszönjük a lelátón helyet foglaló szimpatizánsok hangos megnyilvánulásait, talán jobban örülnénk a „klasszikus”, sportszerű szurkolásnak, amelyben többször felhangzik a HAJRÁ KŐRÖSI is! Az elkövetkező hét az idei utolsó, idegenbeli mérkőzésre való felkészülés jegyében telik el, hiszen szombaton komoly erőpróba vár ránk Túrkevén!

2022. december 3. Érd, Treff Sportközpont

18.00 óra /Kőrösi KDSE – Kistext Sport 47:21 (22:11)

9/Boros Ádám (2), 8/Bucsek Bence (2), 7/Darvas Áron, 44/Erdősi Balázs (3), 12/Érdi Zalán, 29/Ferencz Krisztián Zsolt (2), 16/Heits Gergely (2), 74/Kocsis Krisztián Balázs (2), 20/Kovács Levente (10), 79/Marx Dominik (9), 77/Nagy-György Tamás (3), 1/Offenberger Ottó, 19/Tóth Balázs Csaba (6), 13/Tóth Bence (1), 21/Zagyva Levente (5)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram