Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

ÜGYES ELSŐ FÉLIDEI JÁTÉK MINDKÉT MÉRKŐZÉSEN

A Kőrösi KDSE U12 korosztályos csapata Érden a Batthyányi Sportiskola sportcsarnokában játszotta le idei utolsó két mérkőzését a Magyar Kézilabda Gyermekbajnokság VII. csoportjában. Mindkét mérkőzés első félideje ügyes, néhol tetszetős játékot hozott, amely bíztató lehet a tavaszi szezonra előre tekintve. Az új évad legfontosabb feladata számunkra az állóképesség növelése, sokkal magasabb szintre emelése, ezzel az eredményesség fokozása.

A mai két ellenfelünk mindegyike komoly fizikai fölénnyel bírt, jobb állóképességgel, gyorsasággal és lövő erővel rendelkeztek. Kevesebb technikai hibát követtek el és a helyzetkihasználásuk is jobb volt. A Szigetszentmiklósi KSK elleni találkozó nagyon szépen indult, pontosan végrehajtottuk az egyes taktikai elemeket. A védekezés terén mutatkozó hiányosságunk nagyrészt fizikai hátrányunknak tudható be, de a játékosok közötti együttműködés, egymás védekező tevékenységének segítése is deficitként jelentkezett. A második játékrészre elfogyott a „muníció”, amely az eredményességet is nagyban befolyásolta. Az Alba Regia KSE elleni mérkőzés az elsőhöz hasonlóan zajlott. A szombati mérkőzéseken mutatott teljesítmények alapján ki kell emelni Szpirin Szergej lendületes, erőtől duzzadó játékát, amelybe becsúszott egy-egy hiba, de akarása és fáradhatatlansága felülmúlhatatlan volt. Nagyot küzdött Leitner Szabolcs is, aki a mai napi tizenkét góljával csapata legeredményesebb játékosa volt. Kiegyensúlyozott és megbízható teljesítményt nyújtott a kapuban Balaton Tamás, akinek a meglévő adottságait tovább kell fejlesztenünk, állóképességét, a kapustevékenység minőségét fokozatosan növelnünk kell. Természetesen dicséret illeti a gárda minden további tagját is, hiszen a maguk módján ők is mindent megtesznek a sikeresebb szereplés érdekében.

Összegzésképpen elmondhatom, hogy zajlik egy jó összetételű, szép eredmények elérésére alkalmas Csapat kialakítása, amelyben minden „szereplőnek” pozitív hozzáállással, óriási akarattal és a sportág iránti alázattal kell részt vennie!

2022. december 10. Érd, Batthyányi Sportiskola

11.45 óra / Kőrösi Kölyök DSE – Szigetszentmiklósi KSK 17:29 (10:16)

16/Balaton Tamás, 4/Gaga Zalán (3), 2/Harmat Csanád, 10/Kis Boáz Barnabás, 21/Leitner Szabolcs (8), 13/Máthé László, 14/Szabados Zsombor (3), 54/Szamák Erik, 8/Szpirin Szergej (3)

2022. december 10. Érd, Batthyányi Sportiskola

13.35 óra /Alba Regia KSE – Kőrösi Kölyök DSE 26:17 (13:09)

16/Balaton Tamás, 4/Gaga Zalán (2), 2/Harmat Csanád, 10/Kis Boáz Barnabás (1), 21/Leitner Szabolcs (4), 13/Máthé László (1), 14/Szabados Zsombor (1), 54/Szamák Erik (1), 8/Szpirin Szergej (7)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram