Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

KIÜTÉSES HAZAI GYŐZELEM NAGYSZERŰ JÁTÉKKAL

A Kőrösi KDSE ifjúsági csapata a Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokságának III. osztályában a Treff Sportközpontban fogadta a tavaszi forduló soron következő mérkőzésén a Kiskunmajsai KC együttesét. Az őszi idegenbeli győzelem után joggal bízhattunk a hazai sikerben, hiszen Marx Dominik érkezésével további komoly erősítést kapott a gárda.

Az első játékrész kiegyenlített küzdelmet hozott, bár már ekkor érezhetően kidomborodott a hazai együttes fölénye mind védekezésben, mind támadásban egyaránt. A néhány technikai hibától eltekintve nagyszerűen szervezett védekezést és jól felépített támadójátékot láthattunk. Kovács Levente és Erdősi Balázs gyors, kreatív irányító játéka nemcsak a szemnek tetszett, hanem eredményes is volt. A nagyarányú győzelemhez minden játékos hozzátette a magáét, de külön ki kell emelni Marx Dominik és Tóth Balázs erőtől duzzadó, megbízhatóan eredményes játékát. Örömteli, hogy mindhárom „hálóőrünk” jól teljesített, ezzel megnyugtató hátteret biztosított a védekező munkában.

2023. február 22. Érd, Treff Sportközpont

17.30 óra / Kőrösi KDSE – Kiskunmajsai KC 44:25 (20:10)

8/Boros Dániel, 17/Darvas Áron (5), 12/Érdi Zalán, 44/Erdősi Balázs István (8), 34/Ferencz Krisztián Zsolt (5), 20/Kovács Levente (4), 30/Marx Dominik (4), 47/Mohácsi Barnabás Mihály, 21/Nagy Dominik Olivér (1), 77/Nagy-György Tamás Krisztián (4), 1/Offenberger Ottó, 19/Tóth Balázs Csaba (8), 13/Tóth Bence (5)

Szakmai stáb: Firnicz József vezetőedző / Narancsik Imre edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram