Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

ÖN IS SEGÍTHETI MUNKÁNKAT

2011. júliusától vált alkalmazhatóvá az a jogszabály, amely alapján a társasági adó hatálya alá tartozó társaságok, vállalkozók adójuk legfeljebb 80%-ig terjedő mértékben támogathatják az úgynevezett „látvány-csapatsportokat”, köztük a KÉZILABDÁZÁST!

SPORTTÁMOGATÁSI RENDSZER

A Kőrösi Kölyök Diáksport Egyesület lelkes testnevelő tanárok és szülők összefogásával 2014-ben alakult, azzal az ambiciózus céllal, hogy az érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában összefogja a fiú és leány kézilabda utánpótlást és egy országosan is elismert és eredményes diáksport klubbá váljon. Az elmúlt évek kiemelkedő szakmai munkájának eredményeként mára a város és Pest megye egyik meghatározó kézilabda utánpótlás központjaként jegyeznek bennünket. Kézilabda utánpótlás csapataink az elmúlt években a Kézilabda Gyermekbajnokságban, a Suli Kézilabda Utánpótlás Programban és a Diákolimpia versenyeiben szerepeltek.

A Kőrösi Kölyök DSE további célja a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola nevelő-oktató munkájával összhangban, az egyesület tagjainak rendszeres helyi, intézményen belüli, intézmények közötti és szakszövetségek által kiírt, sport, játék-, turisztikai-, versengési-, és versenylehetőségek tervezése és szervezése, mert az intézmény a Közoktatási törvény alapján szerződéssel köteles biztosítani az iskolai sportkör működését, vagy a meghatározott feltételekkel a diáksport egyesületet támogatni. A Kőrösi KDSE céljai között szerepel az állami, társadalmi szervek támogatásának, a diáksport egyesület jogi és anyagi lehetőségeinek felhasználásával biztosítani a diákok, tanulók rendszeres testgyakorlásának tanórán kívüli feltételeit. Cél a rendszeres sportolás, testedzés, versenyzés biztosítása, sportkapcsolatok létesítése és fenntartása, a sporttal való nevelés, a társadalmi öntevékenység és a közösségi élet alakítása, különösen tervezni, szervezni, és összehangolni a tanulók órán kívüli testnevelését, sportolását.

Kérjük Önt, fektessen be a jövő kézilabdázóiba, iskolánk tanulóiba és támogassa társasági adójából a Kőrösi Kölyök DSE fiataljainak törekvését.

Kőrösi Kölyök Diáksport Egyesület

2030 Érd, Bajcsy Zsilinszky út 19-21.

telefon: +36 20 3305763

e-mail üzenet: info@erdikkdse.hu

adószám: 18628883-1-13

bankszámlaszám: 11742355-20004312

A Kőrösi Kölyök Diáksport Egyesület 2014-ben alakult, azzal az ambiciózus céllal, hogy az érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában összefogja a fiú kézilabda utánpótlást és egy országosan is elismert és eredményes sportegyesületté váljon. Az elmúlt évek kiemelkedő szakmai munkájának eredményeként mára a város és Pest megye egyik meghatározó férfi kézilabda utánpótlás központjaként jegyeznek bennünket. Kézilabda utánpótlás csapataink az elmúlt években a Kézilabda Gyermekbajnokságban, a Sulikézi Fesztiválon és a Diákolimpia versenyeiben vettek részt. A fejlődést jól jelzi, hogy immár ifjúsági fiú csapatunk a Nemzeti Kézilabda Bajnokság III. osztályában, férfi felnőtt együttesünk a Pest Megyei Kézilabda Bajnokság I. osztályában szerepel. A Kőrösi Kölyök DSE további célja, hogy az egyesület tagjainak a lehető legjobb feltételeket biztosítson a rendszeres edzés és versenyzési tevékenységhez. Az elkövetkező évek kiemelt feladata a sportági tevékenység területi kiszélesítése Érd és annak környékére, az egyes korosztályok létszámának bővítése és a kiválasztás rendszerének optimalizálása.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram