Hajrá Kőrösi KDSE!

NAGYSZERŰ GYŐZELEM ESZTERGOMBAN A HÁZIGAZDA ELLEN

A Kőrösi Kölyök DSE FU15 korosztályos csapata Esztergomban, a nemrégiben átadott, minden igényt kielégítő SUZUKI ARÉNÁBAN folytatta szereplését a Magyar Kézilabda Gyermekbajnokság második osztályának felsőházában. Nagyon készültek játékosaink, hiszen szerették volna megszerezni első győzelmüket a nagyon erős felsőházi küzdelmek során.

A vasárnap „hajnali” ébredést és a hosszú, ködös utazást sikeres megérkezés követett, majd a friss levegőjű, pazar sportcsarnokban minden porcikára kiterjedő bemelegítést végeztek Fiaink. Az első mérkőzésen a már jólismert hazai gárda az Esztergomi Vitézek RAFC volt az ellenfél. A szezon eleje óta komoly fejlődésen ment át az együttes, amely jóval nagyobb erőbedobásra késztette játékosainkat. Végig kiegyenlített küzdelem zajlott a pályán, de az irányítás a Mi kezünkben volt. A sok-sok technikai hiba és az elhibázott ziccerek ellenére sikerült begyűjteni a két bajnoki pontot, amihez nagyban hozzájárult Gyapay Gellért „Gege” immár megszokott nagyszerű kapusteljesítménye és az egyre jobban játékba lendülő Tóth Milán gólerős játéka.

2023. április 16. Esztergom, Suzuki Aréna

09.00 óra / ESZTERGOMI VITÉZEK RAFC – KŐRÖSI KÖLYÖK DSE 18:22 (09:11)

35/Bódog Bence (4), 18/Gergő Noel Zoltán (1), 17/Gyapay Gellért, 31/Kapuvári Vince, 11/Kuhmann Botond András (1), 7/Surin Nimród, 58/Szabó Ferenc (3), 57/Tóth Botond (3), 15/Tóth Milán (10)

Szakmai stáb: Rajnay-Firnicz Andrea vezetőedző / Firnicz József edző

Egy mérkőzésnyi pihenőt követően a „bombaerős” Éles Kézilabda Iskola SE elleni találkozó következett. A végeredmény nem tükrözi híven Csapatunk nagyszerű teljesítményét, hiszen az utolsó negyedórát kivéve méltó partnerei voltunk a „nagynevű” ellenfélnek. Dicséret illeti az egész Csapatot, mert mindenki nagy akarattal küzdött. A sok jó teljesítményből ismét ki kell emelni a „hálóőr” fantasztikus védéseit, a két „Tóth” gólerős játékát, Fecó és Noel erőn felüli küzdését, Nimród okos „karmesteri” ténykedését és Bence kiváló helyzetkihasználását. Köszönjük a szép számban velünk utazó szülők, hozzátartozók sportszerű bíztatását!

2023. április 16. Esztergom, Suzuki Aréna

11.20 óra / KŐRÖSI KÖLYÖK DSE – ÉLES KÉZILABDA ISKOLA SE 24:38 (13:19)

35/Bódog Bence (3), 18/Gergő Noel Zoltán (5), 17/Gyapay Gellért, 31/Kapuvári Vince, 11/Kuhmann Botond András, 7/Surin Nimród, 58/Szabó Ferenc (2), 57/Tóth Botond (7), 15/Tóth Milán (10)

Szakmai stáb: Rajnay-Firnicz Andrea vezetőedző / Firnicz József edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram